LPG Endermologie

LPG Endermologie -Alliance Medical

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling. Liksom Integral 2 har den program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport.LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen.

Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %.LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. LPG® har mer än 30 års erfarenhet, referenser från hela världen och 145 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

LPG Alliance har även andra användningsområden

Viktminskning – Rehab – Fitness – Avkoppling – Smärta – Viktminskning – Lymfödem – Före & efter kirurgi – Massage – Återhämtning 

Fördelar med LPG Alliance och resultat man kan vänta sig är:
Rynkreducering
Minskat antal Celluliter
Reducerar fettdepåer
Ökad fasthet
Skulpterar Stramar åt och gör huden jämnare samt slätar

Vad är LPG Endermologie?

Det är en behandling som under flera år med framgång använts i Frankrike. Det är ett lyckat resultat av fransk högteknologisk forskning. Behandlingen går ut på att med hjälp av vakuum och speciella roterande rullar göra både en ytlig- och en djup bindvävnadsmassage.

Cirkulationen i kroppen ökar samtidigt som vätskor och andra slaggprodukter dräneras. Bindväven mjukas upp och elasticiteten återställs. Inga kemiska produkter tillförs och detta är varken en medicinsk eller kirurgisk behandling utan den genomförs endast med hjälp av LPG Alliance som är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner.