Trådning av ögonbryn

Trådning av ögonbryn och ansikte

Vad är trådning?

Trådning är en mycket effektiv och skonsam hårborttagningsmetod som på senare år blivit mycket populär i Europa, inte minst tack vare att alla kändisar i Hollywood bokar tid på salong för att bli trådade. Trådning ger bättre och mer långvarigt resultat än både rakning, vaxning och plockning.

Trådning är dock inget nytt påfund utan en mycket gammal hårborttagningsmetod med rötter i Mellanöstern.

Man kan tråda både små områden som ögonbryn, överläpp och haka eller större områden som hela ansiktet. Om du lider av hudproblem som till exempel akne är trådning det mest skonsamma alternativet för din hud.

Trådning - hur gör man?

När man trådar använder man en tunn b0mullstråd som man tvinnar mellan händerna för att kunna dra ut hårstråna med roten. Trådning går snabbt och en fördel med tekniken är att även riktigt små fjun kommer ur, vilket kan vara svårt om man plockar med pincett eller vaxar.

Tråda ansiktet själv hemma?

Att tråda ansiktet själv hemma är inget vi rekommenderar, tekniken är svår att lära sig och risken att det blir fel är stor om du inte har det rätta handlaget. Att bli trådad på salong går snabbt, på bara en kvart är ögonbrynen helt färdiga och du kan vara säker på att få ett perfekt resultat.

Trådning - fakta

  • Hårborttagningsteknik med rötter i Mellanöstern speciellt lämpad för ögonbryn och ansikte.
  • Utförs med tunn bomullstråd.
  • Ger ett snabbt och långvarigt resultat.