Plasma lift

Plasma lift Stockholm  

Plasma lift skin tightening hos Timles clinic i Stockholm. Plasma Lift är ett 100 % icke-invasiva och icke-kirurgiskt ingrepp och är den enda kosmetiska behandlingen som använder plasma för att minska volymen av överflödig hud samtidigt som kollagen- och elastinfibrer genereras som kan blekna när vi åldras. Den har låg risk, minimal stilleståndstid och billigare än operation.

Vad är ett plasma lift?

Plasma Lift huduppstramning är en behandling som är icke-invasiv eller icke-kirurgisk procedur där inga skalpeller eller några kirurgiska instrument används.

Plasma Lift är i grunden en elektrisk ljusbåge som överförs genom en liten sond. Denna innovativa teknik gör så att överflödig/lös hud återgår till sitt ”ursprungliga tillstånd”. Förfarandet kan endast utföras av en certifierad specialist. Vi använder oss av äkta Plasma lift PLAXPOT™.

Plasma formas genom jonisering av atmosfärgas, som fungerar för att stimulera kontraktionen, förkortning och återhämtning av hudfibrer, vilket resulterar i minskning av hudyta. PLAXPOT™ är äkta originalet och är världens första medicinska plasma enhet som genererar vanligt och säker plasma genom specialteknik med patent.